BIOGRAFIE

Met- en van de muziek leven

Meike van der Veer (6 juli 1985) wist het altijd al zeker; in menig vriendenboekje beantwoordde ze de vraag wat ze later worden wilde met ‘bekende zangeres’. De droom te kunnen leven van haar eigen instrument is uitgekomen. Meike zingt, schrijft en performt. Ze leeft met- en van de muziek.

 

Intiem en groots

De stem van Meike was o.a. te horen in een uitverkocht HMH, in de kwart- finale van de allereerste editie van The Voice, op haar jaarlijkse Meike and Friends-concerten, onder landelijke radiocommercials en tijdens prachtige intieme huwelijksceremonies en grootse (bedrijfs-)feesten.

 

Raakt en verstilt

De warmte van haar geluid omvat je met kwetsbaarheid en vertrouwen en neemt je mee op een persoonlijke reis. Meike raakt en verstilt en is altijd oprecht, ze laat je achteroverleunen en inzien dat muziek en emotie voortdurend hand in hand gaan.

 

Terug naar binnen, ‘Inside’

Op Terschelling nam zij de clip op voor haar nieuwste single ‘Inside’, juist op dit eiland durft ze in kalmte terug naar binnen te gaan; vanuit de spotlight naar het zonlicht. Vanaf de kust bezien is Meike als de zee; Ze kabbelt zacht, golft groots en deint liefdevol mee.